CONTACT

RABBITHOLE | Γερμανικού 20, Μεταξουργείο | +30 210 5249903 | rabbitholespace@gmail.com | map

Thursday, October 8, 2015

Mannschaft no 7. Έβδομος σεμιναριακός κύκλος. Θέμα: Αίσθημα και παραγωγή στον ηθοποιό, συναίσθημα και αναπαραγωγή στον θεατή.

Στις αρχές Οκτώβρη, η ομάδα Mannschaft ανοίγει ξανά τις πόρτες της και πραγματοποιεί τον έβδομο σεμιναριακό κύκλο πάνω στην μεθοδολογία της Συνθετικής Ψυχοδυναμικής και υποδέχεται ηθοποιούς, σκηνοθέτες θεάτρου ή κινηματογράφου, χορευτές ή χορογράφους, σπουδαστές που θέλουν να εξασκηθούν πάνω σε μοντέρνες οπτικές θεάματος, εικαστικούς.

Η μεθοδολογία προσαρμόζεται σε αυτόν τον κύκλο πάνω σε ένα θεμελιώδη ερώτημα: την παραγωγή αισθήματος από τον ηθοποιό σε συσχετισμό με την αναπαραγωγή συν-αισθήματος από τον θεατή [στην συγκεκριμένη μεθοδολογία διαχωρίζονται απόλυτα]. Για την επίτευξη του στόχου το σχεδιάγραμμα των μαθημάτων, χρησιμοποιεί, αναλύει και συγκρίνει τις μεθοδολογικές πρακτικές των Μ. Τσέχωφ, Ν. Μάμετ και Μ. Ουίλσον σε προοπτική σχέση με την μέθοδο της Σ.Ψ. και συγκεκριμένα ενός νέου ψυχαναλυτικού/ κινηματογραφικού θεάτρου.

Ο σεμιναριακός κύκλος θα έχει διάρκεια τέσσερις [4] μήνες, μία φορά την εβδομάδα σε μαθήματα των τεσσάρων ωρών [σύνολο 16 μαθήματα - 64 ώρες].
Το κόστος ορίζεται σε 50 ευρώ τον μήνα, το οποίο ποσό προκαταβάλλεται πριν από κάθε μήνα, κάθε φορά.

Η διδασκαλία των μαθημάτων θα πραγματοποιείται στο Rabbithole, Γερμανικού 20 / Μεταξουργείο. Την διδασκαλία αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης Γιώργος Σίμωνας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση το αργότερο μέχρι την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, αποστέλλοντας βιογραφικό και μία [1] φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση gsimonas@hotmail.com

Ειδοποίηση περί της εξέλιξης της διαδικασίας όπως και απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση θα υποβληθεί, θα λαμβάνεται άμεσα μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης.


https://www.facebook.com/events/921195057961877/