CONTACT

RABBITHOLE | Γερμανικού 20, Μεταξουργείο | +30 210 5249903 | rabbitholespace@gmail.com | map

Thursday, April 24, 2014

Weiβ [Ανώνυμου συγγραφέα]

Το Weiβ (Βάις: γερμ: Λευκό) είναι η ιστορία μιας ομάδας ανθρώπων, σύγχρονων τσιρκολάνων που περιοδεύουν με την σκηνή τους, καθώς καταφτάνουν σε μια άνυδρη πόλη και βρίσκονται αντιμέτωποι με μια θανατηφόρα επιδημία, η οποία τυχαίνει να είναι και το θέμα του έργου που προετοιμάζουν για παράσταση.

Η παράσταση του Weiβ βασίζεται σε μια οριακή σκηνική γλώσσα, πέρα από το γκροτέσκο και συνδέει άμεσα το κωμικό με το τραγικό με τρόπο που θυμίζει θέατρο πολλών ειδών προσφέροντας μια παράξενη επίγευση στο τέλος.

Είναι η πρώτη επίσημη παραγωγή της Mannschaft [ensemble group] - μια παράσταση που προετοίμασε το έδαφος η προπαράστασή της με τίτλο "Κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις (πριν σου συμβούν) σε περίπτωση βουβωνικής πανώλης" στην πρώην Αμερικάνικη βάση, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες θεατές σε δύο μέρες.

Μια παραγωγή με είκοσι ηθοποιούς, δεκάδες κοστούμια και σκηνικά αντικείμενα και δέκα μήνες προετοιμασίας και μελέτης πάνω στο θέμα του έργου - ένα χειρόγραφο που βρέθηκε σε μπουκάλι, αγνώστου συγγραφέα, πιθανολογείται Φιλανδού...
_________________________________

Κάθε Παρασκεύη, Σάββατο και Κυριακή στις 21:30.
Από 25 Απριλίου 2014
Rabbithole, Γερμανικού 20 / Μεταξουργείο
Τηλ. κρατήσεων: 210 - 52 49 903
Εισιτήρια: 15, 10 και 7 ευρώ (ανεργίας)
Διάρκεια: 130 λεπτά (με διάλειμμα)